Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Fozzie & Zolo - 22 mars 2008 20:00

I dag var det spår igen, mycket spår nu förtiden.
Vi började med att promenera en runda som vi döpt till vilserundan efter att Lena gick vilse där. Till Fozzies lycka för han fick säkert spåra 1,5-2km innan vi kom fram till Lena den gången.

Det var kallt så alla kände för fika efter promenaden. Efter det la vi ut spår till hundarna. Jag gick ut spår för Sexy hon gick jätte bra, bra motivation och spårnoga. Hon har varit lite si och så efter valpningen men nu verkar hon på G.
Carina gick med Fozzie idag, jätte roligt att se att han funkar med någon annan. Han missade två pinnar men vi skyller på snön. Men sen är han mer spår motiverad än pinngalen. Han skulle nog kunna spåra länge innan han tappar motivationen. Hans belöning är nar han får gå vidare och fortsätta spåra.
Solveig gick ut till Zolo han tar sig fram och hittar pinnarna men det är fortfarande lite hög näsa ibland. Vi gick med varandra på alla spår så vi var ute i sex timmar, sen är man mosig när man kommer hem.
Lena ville ha ett långt spår och bara slut efter att hon igår gick av och valde ett annat spår (det var någon som hade promenerat innan vi la spåren och när vi la spåren så korsade Lena det). Hon tvekade lite innan hon kom iväg i dag men sen gick det jätte bra, några viltspår såg vi men det gick bra idag.
Det är roligt att se Texas han blir bara bättre och bättre. Han markerade pinnar och var duktig i spåret.

Ovido - Quiz & Flashcards